پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی – ۲۴ اسلاید

لطفا امتیاز بدهید
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی – ۲۴ اسلاید


پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی ۱- پاستوریزه کردن ( پاستوریزاسیون ): در حال حاضر پاستوریزاسیون یکی از مهمترین و رایج ترین روشهای سالم سازی و نگهداری مواد غذایی می باشد. اساس عمل پاستوریزاسیون حرارت دادن به ماده غذایی به میزان خاص و مدت تعیین شده و سپس سردکردن آن است.  در این روش با دادن گرما به ماده غذایی بخش اعظم باکتریهای بی آزار و تمام میکروب های بیماریزا و مضر از بین می رود.  به دلیل وجود تعدادی از باکتریهای بی آزار در ماده غذایی در صورت نگهداری محصول پاستوریزه در شرایط نامناسب امکان ایجاد فساد وجود دارد. موادی مانند شیر پاستوریزه حتما باید داخل یخچال نگهداری شوند. مدت انقضاء مصرف شیر پاستوریزه در یخچال ۳- ۲ روز است . اگر شیر پاستوریزه بیش از این مدت در یخچال بماند توصیه می شود قبل از مصرف آن را بجوشانند. ۲- استریل کردن ( استریلیزاسیون ): یکی دیگر از روش های مهم سالم سازی و نگهداری مواد غذایی است. در این روش بر خلاف پاستوریزه کردن کلیه میکروب های مو …

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *